Les Proves del Camí (7)

Avui parlem del Signe de Gèminis, un signe mutable i d’aire, regit per Mercuri, que fa que les persones Gèminis siguin curioses, actives, estudioses i bones transmissores d’informació.
La prova que té Gèminis en el camí espiritual és vèncer la seva dualitat, la lluita entre l’esperit i la matèria, entre l’ànima i la personalitat. Per il•lustrar això, expliquem el tercer Treball d’Hèrcules, en el qual l’heroi ha de cercar les pomes d’or de les Hespèrids, ben guardades per tres belles donzelles protegides per un drac de cent caps.
En la prova, Hèrcules no sap on és l’arbre sagrat que té les pomes, el seu Mestre no li havia dit, però sí que l’avisa que vigili molt, especialment de forces superiors a les seves i de paraules enganyoses. En el seu camí, Hèrcules ha de passar per cinc proves i a cadascuna d’elles li apareix la dualitat. La primera és un fracàs, però és capaç de passar les altres quatre proves i finalment, havent vençut la personalitat i funcionant des de l’ànima, arriba a l’arbre sagrat on les donzelles li donen les pomes d’or.
La nostra reflexió és si nosaltres sabem que som ànimes i si coneixem la nostra essència, i després, si realment actuem des d’aquest punt tan elevat, o si només actuem des de la personalitat on els nostres interessos són superiors als dels que veiem patint.
Finalment comentem el pleniluni de Gèminis, quan se celebra el Dia Mundial d’Invocació amb la intenció de crear una energia de vibració elevada amb la qual col•laborem en el guariment del nostre planeta.
Les Proves del Camí, un programa d’Alicia García

Cada tercer dilluns de més, a les deu del vespre. També pots escotar el programa o descarregar-lo en la nostra pàgina web radiovitameniawordpres.com

Logo_HZT_llegenda gran
  Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s