Les Proves del Camí (6)

El Signe del qual parlem avui és el de Taure, signe on estarà el Sol fins al 20 de Maig.
Parlem de les qualitats de Taure com a Signe de Terra i de la Creu Fixa: tenaç, perseverant, resistent… i també amb tendència a la comoditat i al plaer, a causa del seu planeta regent que és Venus.
És el Signe on el desig es fa més palès, i parlem d’aquest aspecte quan comentem el segon Treball d’Hèrcules, la captura del brau de Creta. Aquest brau que, com a símbol del desig, haurem de dominar, no reprimir, durant el nostre pas per la vida i si volem arribar a aquest estat de consciència que anomenem “il•luminació”.
Observar els efectes de la Llei d’Atracció sobre cadascun de nosaltres, reflexionar sobre la utilització que fem del sexe i considerar si tenim un correcte sentit de la proporció, serà el treball que farem durant aquest mes.
I com que Àries tenia dues llunes plenes, la segona es produirà el dia 19 d’Abril, coincidint amb el Divendres Sant. En aquest pleniluni podem meditar amb el pensament llavor d’Àries:
“Sorgeixo, i des del pla de la ment, governo”.
En el mes de Taure, el pleniluni tindrà lloc el dia 18 de Maig, un moment important, doncs se celebra el Festival de Wesak, dia que segons la tradició, Buda apareix per uns instants per a beneir la humanitat. Mirem d’aprofitar al màxim aquest moment! I si volem meditar, podem fer-ho amb el pensament llavor de Taure :
“Veig, i quan l’ull està obert, tot és llum”

Que sigueu beneits/beneïdes pel Buda, i fins al mes vinent!

Les Proves del Camí, un programa d’Alicia García

Cada tercer dilluns de més, a les deu del vespre. També pots escotar el programa o descarregar-lo en la nostra pàgina web radiovitameniawordpres.com

Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s