Les Proves del Camí (5)

Avui parlem del Signe d’Àries, signe on comença el Zodíac coincidint amb l’Equinocci de primavera, amb el sol en el punt vernal.
Parlem de les característiques que els éssers humans tenim a través d’Àries, més intenses o més marcades, és clar, amb les persones que han nascut sota el signe d’Àries o el tenen a l’ascendent. A part de parlar de la seva impulsivitat, de la seva necessitat d’immediatesa, d’un cert egocentrisme, etc., també diem que tenen la capacitat de ser emprenedors, pioners, entusiastes… que tenen la capacitat d’arrossegar als altres i que irradien força i energia.
Expliquem el primer treball d’Hèrcules, que és “capturar les eugues devoradores d’homes”, treball que ell acompleix a expenses que el seu millor amic mori trepitjat per les eugues que no va saber conduir. El treball ens indica que durant aquest mes hauríem de vigilar els nostres pensaments.
Aquest any, Àries té dos plenilunis. El primer pleniluni d’Àries té lloc el dijous dia 21 de Març i el segon pleniluni es produirà el dia 19 d’Abril. Aquest darrer pleniluni té una importància espiritual. Des d’aquest punt de vista, durant la lluna plena hi ha una afluència extra d’energia sobre el planeta, i a aquest fet li diem “un festival espiritual”. Per tant, cada mes hi ha “un festival”. Però tres cops l’any hi ha un festival més important: el Festival de Pasqua, el Festival de Wesak i el Festival de Crist o de la Humanitat.
Si voleu celebrar la primavera des del punt de vista espiritual, us animem a fer-ho meditant en el pensament llavor del signe d’Àries:

“Sorgeixo, i des del pla de la ment, governo”

Que tingueu un mes esplèndid i fins al mes vinent!
Les Proves del Camí, un programa d’Alicia García

Cada tercer dilluns de més, a les deu del vespre. També pots escotar el programa o descarregar-lo en la nostra pàgina web radiovitameniawordpres.com

Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s