Les Proves del Camí (5)

Aquest és el mes de Peixos, el Signe final del zodíac, el final d’un cicle que comença a la primavera.
Parlem de Peixos com un signe d’Aigua en el que no es troben límits, com les petites onades de l’oceà que es veuen limitades per l’horitzó, límit canviant i no fix. Peixos se sent sempre formant part d’un Tot més gran, és bondadós i té capacitat d’entrega. Com a Signe d’Aigua és molt emocional, i sempre té l’anhel de contactar amb el que és diví, com indica el seu símbol: dos peixos nedant en direccions oposades; l’ànima i la personalitat intentant contactar l’una amb l’altra. L’amor altruista és el fonament del signe de Peixos. Ha d’anar amb compte, però, de no caure en l’entrega excessiva, oblidant-se d’ell mateix, ni de buscar l’amor diví o els mons subtils, en substàncies que el porten a falsos estats de consciència.
Expliquem el 12é treball d’Hèrcules, en el qual se’l demana de rescatar un ramat vermell que un monstre “amb tres caps, tres cossos i sis mans” reté de forma il•legal i guardat per un pastor i un gos “amb dos caps”. Hèrcules aconsegueix rescatar-lo i tal com se li demana, tornar-lo a la Ciutat Sagrada.
El pleniluni de Peixos es produirà el dia 19 de Febrer. Us animem a obrir-vos a les energies espirituals disponibles durant la lluna plena, i si voleu meditar, una bona idea es fer-ho utilitzant el pensament llavor de Peixos:
“Abandono la llar del pare i tornant, salvo”
Fins el mes vinent!
Les Proves del Camí, un programa d’Alicia García

Cada tercer dilluns de més, a les deu del vespre. També pots escotar el programa o descarregar-lo en la nostra pàgina web radiovitameniawordpres.com

Logo_HZT_llegenda gran

Coproducció: Xarxa de la Comunicació Local i Ràdio Vitamènia

Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s