ISVAT – Una veu de la vall (4)

img_9473.jpgEl tema que abordem avui és l’art. L’art ens parla de la cultura d’un país i creiem que és important per a nosaltres, la gent del carrer, conèixer i donar veu als artistes que tenim al nostre voltant. Escoltar-los, que ens expliquin el seu sentiment sobre les seves obres i la seva motivació, ens permet aprofundir en la valoració de l’art, no en un sentit comercial, sinó en el sentit de la seva contribució a l’enriquiment cultural de la població.
Com en altres programes, us parlem en Manel Sala, la Clara Garson i l’Alícia García.

A l’Entrevista comptem amb la Núria Rossell, una artista que a través de la pintura, l’escultura, el gravat, etc. plasma el seu sentiment, el seu amor per la natura (que també expressa gravant els còdols), el que ella sent a partir de la poesia d’altres autors, etc. La Núria forma part de diferents grups d’artistes i ha col•laborat en múltiples exposicions col•lectives i també individuals. La Núria té el seu taller a Sant Esteve de Palautordera, i podeu veure la seva obra a Instagram, @nuriarossellart i a www.nuriarossell.blogspot.com. Si voleu, també podeu comunicar amb ella a través del seu e-mail: rossellnuria@gmail.com.

Al Safareig demanem la Núria que es quedi amb nosaltres, i comptem a més amb un altre artista, en Ugo González Durantes, escultor. En Ugo ens fa cinc cèntims sobre la seva obra, les seves escultures amb diferents materials i també els seus quadres, doncs també fa pintura. Comentem l’art en el moment actual i en el futur.
L’Ugo té també el seu taller a Sant Esteve de Palautordera, i podeu contactar amb ell a través del seu e-mail: ugodurantes@gmail.com.

A l’Agenda, us informem dels pròxims actes de l’Isvat: la presentació pública dels resultats de l’enquesta sobre la gent gran a Sant Esteve. Xerrada sobre el llibre Els Masos del Montseny pels seus autors, Martí Boada i Sonia Sánchez i sobre el món de pagès pel Pep Riera. I finalment, la presentació dels resultats de l’enquesta al poble de Montseny.

Ens acomiadem de tots vosaltres desitjant-vos una bona setmana i esperant tornar-nos a trobar en el nostre programa del mes vinent.
Una Veu a la Vall: Un espai radiofònic realitzat per l’Associació Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera.
Al control tècnic Teresa Solé

Cada primer dilluns de més, a les deu del vespre i repetició del programa el diumenge següent a les dues del migdia
Associació Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera

Logo_HZT_llegenda gran
Coproducció: Xarxa de la Comunicació Local i Ràdio Vitamènia

Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s