Les Proves del Camí (4)

Un programa que ens mostra les proves que els essers humans hem de passar, a través dels Signes del Zodíac, en el camí espiritual. Facilitat per l’Alicia García i basat en el mètode Huber de Psicologia Astrològica i en “Els Treballs d’Hércules”.
Aquest mes ens toca parlar del signe d’Aquari i remarquem que, tot i el nom, i que el seu símbol del zodíac són dues línies ondulades paral•leles, i que la imatge és la d’un jove abocant un càntir d’aigua que porta a les espatlles, Aquari és un signe d’Aire.
Parlem de les característiques que els dos planetes regents d’Aquari proporcionen als aquarians: Saturn, el regent clàssic, pot fer que les seves idees siguin fixes, potser rígides i fins i tot dogmàtiques. La motivació de Saturn és la seguretat, intenta protegir allò que coneix i desconfia de tot el que es nou, cosa que pot fer que quedi aïllat i que entri en un procés de depressió. Per superar tot això, sap que el que ha de fer és obrir-se a la gent i considerar la riquesa del treball en grup.
L’altra regent és Urà, que proporciona als aquarians unes característiques ben diferents. Urà és el planeta de la tecnologia, dels invents, de les revolucions, dels canvis. Vol fer totes les reformes que calguin, perquè la seva motivació és millorar el món.
Els nascuts amb el Sol en Aquari, doncs, són persones intel•ligents, amb forta capacitat mental però potser idees una mica rígides; estan oberts a la gent, però han d’estar a l’aguait de no tornar-se elitistes i perdre el caliu de la gent que ells poden considerar “inferior”; els agrada el treball en grup més que fer-ho de forma individual; són bromistes, però al mateix temps tenen gran sentit de l’ètica; volen i poden trobar solució a molts dels problemes que se’ls presenten; tenen gran capacitat d’inventar coses, i en relació amb la tecnologia uraniana, veiem en aquesta època, l’entrada a l’era d’Aquari, que persones cada cop més joves fan nous invents tecnològics, i que la tecnologia s’ha introduït poderosament a les nostres vides. Podríem dir que és una de les coses que Urà utilitza per millorar la vida dels humans. El problema és que els humans no la utilitzem tan bé com seria de desitjar i la fem servir més com a mètode de distracció, cosa que ens allunya de la cerca de la nostra essència.
En el 11é treball, Hèrcules ha de netejar els estables del rei Augies, els quals no s’havien netejat mai i la brutícia i els fems s’havien estès per tot el regne i feia estralls a la població. Per netejar-los, Hèrcules troba la solució desviant el corrent de dos rius propers, i la força de l’aigua neteja tot el regne.
El treball que ens proposem aquest mes, doncs, està en relació amb el que hem comentat. La reflexió sobre la nostra capacitat de treball en equip, l’ètica, l’elitisme, l’ús de la tecnologia, etc.
El pleniluni d’Aquari es produirà el dia 21 de Gener a les 6 hores 16 minuts hora local, i coincidirà amb un eclipsi de lluna. És un moment en que hi haurà molta energia disponible que ens invita a començar coses noves, a fer nous projectes. Aquari té a veure amb la consciència social i aquestes energies poden ajudar a estimular-la. Us suggerim doncs, aprofitar l’energia espiritual de la llunació fent servir el pensament llavor d’Aquari:
“Aigua de vida sóc, abocada per als assedegats”
Fins el mes que vinent !
Les Proves del Camí, un programa d’Alicia García

Cada tercer dilluns de més, a les deu del vespre. També pots escotar el programa o descarregar-lo en la nostra pàgina web radiovitameniawordpres.com

Descarregar

Logo_HZT_llegenda gran

Coproducció: Xarxa de la Comunicació Local i Ràdio Vitamènia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s