ISVAT – Una veu de la vall (3)

El tema que volem abordar avui i que ben segur que aportarà informació nova a totes les persones que ens esteu escoltant, és el Parc Natural del Montseny. Ho valorarem des de diferents punts de vista, començant per persones que poden viure dels recursos que estan disponibles al Parc, continuant per la part més lúdica i educativa del Parc Natural i la seva funció com a reserva de la biosfera, i finalment tenint en compte una part important, que és la sostenibilitat de la Vall.

A l’Entrevista comptem amb dues dones intel•ligents i brillants que han aconseguit compaginar una forma de viure amb el plaer de treballar en allò que més els agrada. Són la Mireia Vila, que treballa fent cosmètica natural i la Marissa Peláez, artesana de la cuina. Totes dues ens expliquen els seus respectius projectes, i com els porten a terme utilitzant els recursos disponibles al Parc.

Al Safareig tenim amb nosaltres la Carme Clopés, responsable de l’empresa ADEMC l’activitat bàsica de la qual és realitzar Itineraris pedagògics per diversos indrets del massís del Montseny, com diuen a la seva pàgina web, així com dur la gestió del Centre d’Informació de Sant Esteve.
També tenim avui aquí a en Josep Mª Solé, membre de l’ISVAT, que forma part del grup dins l’equip de gestió que estudia la sostenibilitat de la Vall Alta de la Tordera.

A l’Agenda, us informem dels pròxims actes de l’Isvat: la presentació pública de l’enquesta sobre la gent gran als pobles de la Vall, i la conferència a càrrec d’en Jaume Agustí, Com viure de la Creativitat.

Ens acomiadem de tots vosaltres desitjant-vos una bona setmana i esperant tornar-nos a trobar en el nostre programa del mes vinent.
Una Veu a la Vall: Un espai radiofònic realitzat per l’Associació Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera.
Al control tècnic Teresa Solé

Cada primer dilluns de més, a les deu del vespre i repetició del programa el diumenge següent a les dues del migdia
Associació Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera

Logo_HZT_llegenda gran
Coproducció: Xarxa de la Comunicació Local i Ràdio Vitamènia

Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s