Les Proves del Camí (2)

Aquest mes parlem del signe de Sagitari. Quan entrem a Sagitari de seguida notem com una alliberació del pes del mes d’Escorpí, que, en general i no de la mateixa manera per tothom, acostuma a ser un temps de prova.
Els sagitarians solen ser persones amb força capacitat mental i intel•lectual, amb gran domini de la paraula i amb un rerefons religiós o espiritual. Entre les coses que més valora Sagitari està la llibertat i la necessitat d’aprendre i d’expandir-se, la qual cosa li porta a connectar amb persones d’altres països o a viatjar. És una mica dogmàtic i tot i que té un gran sentit de la justícia, pensa que la veritat és la seva veritat; llavors, utilitzant el seu do de la paraula, procura convèncer els altres que és així. Té una visió clara dels seus objectius, però quan assoleix l’objectiu més proper, de seguida veu un altra, i això fa que la seva vida sigui una cerca constant.
En aquest mes el treball d’Hèrcules és acabar amb les Aus d’Estinfale, uns ocells horrorosos i cridaners que al pantà d’Estinfale feien la vida impossible a la gent de la comarca. Com que no podia acabar amb ells amb eines físiques, Hèrcules utilitza dues coses: la ment i el so, per fer-les fugir.
La prova que tenim aquest mes és:
Respecte a la paraula: com utilitzo la paraula? Sé controlar-la? Puc callar quan és necessari o no puc resistir l’impuls de parlar i dic coses que després me’n penedeixo?
I el mateix amb el pensament: Sóc conscient del que penso? Sé que els meus pensaments afecten altres persones, llavors, puc controlar els meus pensaments de forma que siguin beneficiosos per tothom?
I del meu comportament: segueixo els patrons que vaig aprendre a la infantesa o sóc capaç de valorar i seguir el que jo crec que és més correcte? Sóc capaç d’establir la meva filosofia, la meva visió del món, o segueixo les opinions d’altres?
La lluna plena de Sagitari es produirà el dia 23 de Novembre a les 6:39 hora local. El pleniluni és un moment ideal per l’afluència d’energia espiritual. Podem aprofitar-la meditant en el pensament llavor de Sagitari:
“Veig una fita, l’assoleixo i veig una altra”

Les Proves del Camí, un programa d’Alicia García

Cada tercer dilluns de més, a les deu del vespre. També pots escotar el programa o descarregar-lo en la nostra pàgina web radiovitameniawordpres.com

Logo_HZT_llegenda gran
Coproducció: Xarxa de la Comunicació Local i Ràdio Vitamènia

Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s