Resum informatiu de la setmana (del 14 al 20 de novembre de 2016)

Tercera setmana de novembre i informativament parlant molt intensa a Santa Maria de Palautordera i la seva àrea d’influència. A través de les ones de Ràdio Vitamènia han estat protagonistes el jugador del Club Handbol Palautordera Salicru, Alexis Hortelano; La historiadora Montserrat Garriga i l’escriptor Ramon Gasch que han parlat de les VIII Jornades de la Importància de la Memòria; Dani Fernández, alcalde de Sant Esteve de Palautordera que ens ha explicat la implantació de la recollida porta a porta de les escombraries; Mingo Cañellas, vocal del Club Handbol Palautordera Salicru, que ha posatr veu a la nova iniciativa de l’entitat més enllà de la competició esportiva; i Antonia Ruiz, membre de l’entitat Palau Solidari que aquest dissabte organitzen una nova edició del Mercat Solidari d’Hivern 2016.

I dos apunts per l’agenda. Aquest dissabte 19 de novembre comença una nova activitat “Contes de Mes”, al Centre Cívic de Santa Maria de Palautordera. També el 19 de novembre primera edició del “Mercat del vi i el formatge” a Santa Maria de Palautordera.

logo_hzt_llegenda-granEl Resum informatiu de la setmana és elaborat pels serveis informatius de Ràdio Vitamènia. Direcció de Jordi Purtí amb la col·laboració de Teresa Solé. Programa coproduït amb la Xarxa de la Comunicació Local.

Descarregar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s