En veu de dona (155)

en veu de dona
Tornem després de les festes i encetem aquest 2016 amb un convidat solidari. Albert Palacio que ha decidit cobrir tres mil quilòmetres, des de Roma a Santiago de Compostela a peu per l’Asier.
Albert Palacio Sagrera, un veí de Gualba i mosso d’esquadra a la comissaria de Granollers, impulsa el projecte “Un camí per l’Asier. Passos solidaris contra el tumor cerebral difús”. La iniciativa ha sorgit des del moment que va saber que el fill d’una companya de feina li havien diagnosticat un tumor cerebral que es coneix amb el nom de Glioma Pontino Intrínsec Difús, un tipus de càncer que es manifesta en la majoria dels casos en nens d’edats compreses entre els cinc i els nou anys i del qual cada anys n’apareixen uns 300 casos a tot el món. A l’Estat espanyol només s’investiga a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Per divulgar el projecte ja ha obert una pàgina de facebook, Un camí per l’Asier, i aviat obrirà un blog implica-t.org i també s’ha dissenyat una samarreta que es ven al preu de seu euros i els diners que es recaptin, una part es destinarà a la investigació del tumor cerebral i, per l’altra, a pagar una dieta especial per l’Asier.
Facebook

Les nostres tertulianes d’avui Montse Forasté i Neus Ventura. Conduït per Teresa Solé.
Programa emès dimarts, 12 de gener de 2016 a les 9 del vespre. Repetició del programa diumenge, 17 de gener de 2 a 3 de la tarda.

http://www.ivoox.com/2016-01-12-en-veu-dona-155_md_10068105_wp_1.mp3″ Descarregar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s