En veu de dona

en veu de donaEstem molt contents de gaudir de la nostra convidada d’avui la Joana Clusellas i Casals, per a dos motius, a partir d’ara serà tertuliana del programa i perquè avui podrem parlar amb ella de la seva professió com a titellaire i de la seva vida.
La Joana estudia a l’escola Massana de Barcelona. Treballa com a mestra treballa durant quinze anys en el món de la plàstica a nivell infantil i adult. És membre del SAC DE CANÇONS i cofundadora del grup de teatre MARDUIX.
L’any 1976 Joana Clusellas i Jordi Pujol comencen la història de Marduix creant uns muntatges a partir de les imatges i símbols del món popular i tradicional, amb músics, actors i titelles.
S’instal•len a Sant Esteve de Palautordera, en un teatre-taller on neixen totes les seves produccions.
Després de dedicar els primers 10 anys a treballs sobre temes tradicionals De com Sant Francesc va amansir el llop i Preludi a la Vallflorida entren de ple en el món de la literatura a partir dels clàssics A l’ombra del Canigó basada en el poema èpic de Jacint Verdaguer; Tirant lo Blanc de Joanot Martorell, En Joan de l’ós d’Apel.les Mestres i Josep Mª de Segarra, Auca d’Ester sense H de Salvador Espriu?
Les històries que explica MARDUIX, són les històries dels nostres mites, la fantasia i la realitat i l’aprenentatge en són el punt de partida.
Les nostres tertulianes. Marta Tapies i Montse Forasté. Conduït per Teresa Solé.
Programa emès diumenge, 21 de març de dues a tres de la tarda i repetició del programa el dimarts 24 de març a les nou de la nit.

http://www.ivoox.com/en-veu-dona-22-03-15_md_4235207_wp_1.mp3″ Descarregar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s