En Veu de Dona

en veu de dona

Avui parlem del El Pla d’Acció Cultural (PAC).Els nostres convidats: Sergi Zamora, regidor de cultura de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i Ferran Gómez tècnic de cultura.
El Pla d’Acció Cultural, que elabora la Diputació de Barcelona amb coordinació amb l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, es va presentar dijous 12 de juny a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb l’assistència d’una trentena de persones. Una sessió inicial oberta, amb participació de la regidoria de cultura, l’àrea tècnica, la Diputació de Barcelona, entitats, associacions i col•lectius del municipi.
Durant la presentació es varen explicar els objectius del PAC, la metodologia de treball i de participació de tothom qui ho desitgi.
El PAC cal entendre’l com un instrument de reflexió, de debat i d’anàlisi que ha de servir per proposar un model cultural a llarg termini en el nostre municipi amb participació de tota la societat civil i governants. S’aniran convocant més trobades i sessions obertes a tothom que hi vulgui participar i dir-hi la seva. De moment us adjuntem el document que ahir es va presentar a la Sala de Plens per si és d’interès.

Si esteu interessat en participar podeu adreçar-vos a l’àrea de cultura de l’ajuntament a trucar al 93 848 00 24.

En veu de dona una tertúlia, de dones, que analitza temes de la quotidianitat, tot convidant els protagonistes de las noticies més properes. Amb Núria Tarrau, Neus Ventura, Pilar Simoni i el petit Bernat. Conduït per Teresa Solé.

Avui últim programa de la temporada. Amics ens retrobarem passat l’estiu! Molt bones vacances!

Programa emès dimarts, 24 de juny de 2013 a les 9 del vespre. Repetició del programa diumenge 29 de juny de 2 a 3 de la tarda

http://www.ivoox.com/en-veu-dona-24-06-14_md_3257567_1.mp3″ Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s