Fragments de Saviesa

Fragments de saviesa
Fragments de saviesa amb Alícia Garcia, Doctora en medicina. Professora de Ioga. Diplomada en Acupuntura. Diplomada en Psicologia Astrològica per l’Escola Huber i per El Institut de Psicologia Astrològica de Suïssa (API). i Domènec Pera professor de Ioga i teràpies naturals.
Avui ens parlaran de la devoció partint dels escrits del Bhagavad Gita. “Cant del Benaventurat” és un poema èpic que forma part del Mahabharata un dels texts més importants de l’hinduisme.
Es tracta d’un text fonamental en la filosofia hindú, representant la culminació dels pensaments vèdic, del ioga, del vedanta i del tantrisme. Dels seus versos en deriven principis ètics i normes de comportament i una visió del món bàsiques en la cultura hindú. En aquest llibre s’hi troben, per exemple, les primeres bases del hatha ioga, la forma més coneguda del ioga a Occident.
Un minut amb nosaltres mateixos : mitjançant l’observació del cos físic, les emocions i la part mental, definim el nostre centre, el punt d’auto-consciència que som.
Programa emès dilluns, 9 de juny de 2014 a les 9 del vespre

http://www.ivoox.com/fragments-saviesa-09-06-2014_md_3210061_1.mp3″ Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s