Fragments de Saviesa

Fragments de saviesaConvidat: Avui ens acompanya l’Alicia Tornos, experta en Geobiologia i ex-presidenta de l’Associació d’Estudis Geobiològics (GEA). Ens explica que la geobiologia és una disciplina que s’ocupa de la terra, la vida i el coneixement, termes que corresponen al significat del mot “geo-bio-logia”, i que estudien les corrents tel•lúriques naturals i la forma com poden afectar els éssers humans. També estudien les tecnopaties artificials, derivades de l’electromagnetisme produït pels aparells tecnològics actuals.
L’Alicia ha dissenyat un petit estoig confeccionat amb robes que protegeixen de les radiacions externes, i està dirigit a totes les persones que volen protegir els seus productes de medicina vibracional (homeopatia, Flors de Bach, etc.) de radiacions que provenen del mòbil, Wifi, controls als aeroports, etc. Per tots aquells que esteu interessats en rebre informació al respecte, la marca de l’estoig és “Buit”, i podeu contactar amb l’Alicia Tornos al mail alicia.tornos@gmail.com.

Espai de ioga: Una nova dieta de primavera per fer neteja corporal i perdre volum. En Domènec ens fa a més, cinc cèntims sobre la tècnica de sanació Kwan Yin.

Espai d’astrologia: La lluna plena d’Àries es correspon amb la festivitat de Pasqua cristiana. Per això, en l’entorn meditatiu se’l coneix com ‘Festival de Pasqua’. Comentem la importància de seguir les ensenyances que va deixar Crist pel que fa a l’amor : ‘estimeu-vos els uns als altres com Jo us he estimat’. Sabem que aquest Amor és l’amor desinteressat, altruista, alliberador i pur que els éssers humans sentim els uns pels altres.

Un minut amb nosaltres mateixos: fem el nostre minut de desidentificació i ens centrem en el punt entre les celles, doncs l’arc de les celles simbolitza el signe d’Àries.

Programa emès dilluns, 21 d’abril de 2014 a les 9 del vespre

http://www.ivoox.com/fragments-saviesa-21-03-2014_md_3047845_1.mp3″ Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s