Fragments de Saviesa

Fragments de saviesaFragments de saviesa amb Alícia Garcia, Doctora en medicina. Professora de Ioga. Diplomada en Acupuntura. Diplomada en Psicologia Astrològica per l’Escola Huber i per El Institut de Psicologia Astrològica de Suïssa (API). i Domènec Pera professor de Ioga i teràpies naturals

Convidat: Tornem a tenir com a convidats a José Antonio Rodríguez, professor d’esoterisme, i a la seva companya, Adriana Ceballos. L’Adriana ens explica el que succeeix en el moment de morir. Ens parla del Sutratma, o fil de vida, i de com vivim, desprès de la mort, en els altres cossos que formen l’ésser humà, com l’emocional i el mental. Parlem amb ells del tema del suïcidi, del costós procés d’encarnar i desencarnar, i de la reencarnació. Emfatitzen que la mort no és causa de tristor, doncs l’ésser estimat que marxa està acompanyat i tutelat en el seu procés per intel•ligències superiors, i que el plor i el voler enganxar-se a la persona que marxa no l’ajuda gens en aquest procés.

Espai de ioga i astrologia: Pensant en la primavera com a moment de renaixement, en Domènec ens aconsella una dieta de neteja i purificació per practicar durant aquest mes d’Àries.

Un minut amb nosaltres mateixos: practiquem l’Exercici de Des-identificació de les nostres energies inferiors i de Identificació amb el Jo Superior.

Programa emès dilluns, 14 d’abril de 2014 a les 9 del vespre

http://www.ivoox.com/fragments-saviesa-14-03-2014_md_3007778_1.mp3″  Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s