Fragment de Saviesa

Fragments de saviesaFragments de saviesa amb Alícia Garcia, Doctora en medicina. Professora de Ioga. Diplomada en Acupuntura. Diplomada en Psicologia Astrològica per l’Escola Huber i per El Institut de Psicologia Astrològica de Suïssa (API). i Domènec Pera professor de Ioga i teràpies naturals

Convidat: Seguint amb el tema El Coneixement de la Realitat, en José Antonio Rodríguez i la seva companya Adriana Ceballos, ens acompanyen per parlar sobre el tema de la mort, un tema sobre el que moltes persones demostren una certa por. Comenten que això és perquè no es coneixen les possibilitats de vida que hi ha desprès de la mort i expliquen que en tots els casos en que es narren experiències properes a la mort, les persones que han tingut l’experiència diuen que estaven tant bé, que no volien tornar a això que nosaltres diem vida.

Espai de ioga: Continuant amb el tema de la mort, en Domènec Pera ens parla del concepte de la mort, que la Saviesa Antiga contempla con la interrupció d’un procés de creixement de la consciència.

Espai d’astrologia: L’Alicia García comenta que el Signe zodiacal de Peixos també està relacionat amb la mort. És el darrer signe del Zodíac i s’associa a la dissolució de les coses.

Un minut amb nosaltres mateixos

Programa emès dilluns, 11 de març de 2014 a les 9 del vespre

http://www.ivoox.com/fragments-saviesa-11-03-2014_md_2913112_1.mp3″ Descarrega

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s