Pregó de la Festa Major 2013 a Santa Maria de Palautordera

De l’11 al 20 d’octubre Festa Major Aplec del Remei 2013 a Santa Maria de Palautordera
El divendres 11 va tenir lloc el PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec de l’Alcalde d’Arjona Sr. Antonio Javier Sánchez Camacho.
A més del pregó fet per l’alcalde d’Arjona van parlar els “arjoneros palauencs” Juan Gutierrez i Pedro Galisteo.

Santa Maria de Palautordera i Arjona de la província de Jaén, són dos municipis que estan agermanats i mantenen lligams socials i històrics..

“Aquesta terra enganxa. Santa Maria de Palautordera forma part del nostre sentiment col•lectiu”, aquesta va ser una de les frases destacades que l’alcalde d’Arjona, Antonio Javier Sánchez Camacho va pronunciar en el pregó de l’Aplec del Remei i que va servir per encetar els actes de celebració del 30è aniversari de l’agermanament entre Santa Maria de Palautordera i Arjona, municipi de la província de Jaén, d’uns 6.000 habitants. Sánchez Camacho també va recitar en català els poemes Casa i El poble per significar aquest recorregut que als anys seixanta varen emprendre un munt de famílies arjoneres per trobar una vida millor i que van acabar establint-se a Santa Maria de Palautordera.

Un pregó molt aplaudit per les més de dues-centes persones que van emplenar la sala d’actes de l’Esplai “és un moment important de reafirmació dels llaços d’unió, fraternitat i solidaritat entre els dos municipis”, manifesta l’alcalde de Santa Maria de Palautoredera, Jordi Xena.

http://www.ivoox.com/11-10-2013-prego-festa-major-aplec-del-remei-2013_md_2453962_1.mp3″ Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s