Programa especial: Consum Responsable

Programa especial: Consum Responsable
Emmarcat dins de La Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, i que enguany es celebra del 24 al 30 de juny. Té com a objectius difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques de la UE i els objectius climàtics.
En aquest context l’Ajuntament organitzat diverses activitats. El dijous 20 de juny una Xerrada d’Economia Domèstica a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Com pot millorar la nostra economia i el medi ambient al mateix temps. El dissabte 29 Mercat Lliure a la plaça Major un espai d’intercanvi on podreu col•locar coses que ja no voleu o necessiteu i trobar coses que et poden fer servei. També el dissabte 29 a les 11 del matí a la plaça Major Taller ‘Construïm un escalfador solar reciclat’ Amb material reciclat (una capsa de cartró, una xapa d’alumini, un plàstic transparent a l´IR, etc.) i d’una manera molt senzilla, construirem un calefactor termosolar. T’animes a construir-lo?
Per parlar-nos de consum responsable. tenim avui, en aquest programa especial a: Rosa Maria Alentor, tècnica de medi ambient de l’Ajuntament, Ramon Arabia regidor de promoció econòmica, Josep Maria Castro tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona que ens vista cada mes amb l’Oficina Mòbil del Consumidor i Neus Ventura. Conduït per Teresa Solé.

http://www.ivoox.com/programa-especial-consum-responsable_md_2149639_1.mp3″ Descarregar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s